Intrebari frecvente

După ce am montat MagnoFuel®am observat o uşoară creştere a consumului. Cum se explică?

Acest lucru arată clar că MagnoFuel®îşi face treaba. Prin arderea depunerilor de calamina din camera de ardere şi tracturile către aceasta, volumul camerei va creşte până aproape de valoarea la ieşirea din fabrică. Asta înseamnă că printr-o secţiune mai mare va pătrunde o cantitate crescută de combustibil.
După parcurgerea celor 1000-3000 km pentru motoarele pe benzină sau 3000-5000 pentru motoarele Diesel, atelierul de service trebuie să facă o nouă reglare a motorului, de unde va rezulta o scădere a consumului.

De ce trebuie să montez un set de două bucăţi MagnoFuel®?

Din cauza faptului că este o distanţă de 10 cm între cele două părţi ale setului, primul magnet va face o pretratare a combustibilului iar al doilea va efectua tratarea finală pentru a obţine cea mai bună dispersie. Acest lucru asigură o mai bună amestecare a combustibilului cu particulele de aer şi rezultă astfel o ardere mai bună.

Dispozitivul MagnoFuel® îmi va afecta garanţia maşinii?

Nu. MagnoFuel®se prinde de tuburile de combustibil ca o clemă şi astfel nu este nevoie să se modifice aceste tuburi.

Cât timp pot să folosesc MagnoFuel®?

Pentru totdeauna. MagnoFuel®are garanţie pe viaţă din cauza faptului ca este compus din magneţi permanenţi care nu-şi pierd proprietăţile.

Trebuie să mai iau alte măsuri după ce montez MagnoFuel®?

În general nu. Totuşi este indicat să schimbaţi uleiul sau să faceţi o revizie înainte de a monta MagnoFuel®. De asemenea asiguraţi-vă că filtrul de aer este nou sau curat.

Dispozitivul MagnoFuel®va crea probleme computerului de bord?

Nu. Computerul este de obicei montat în autovehicol şi după instalarea corectă a MagnoFuel® la motor este destul spaţiu între el şi computer. De asemenea funcţionarea calculatorului maşinii nu poate fi afectată de prezenta unui magnet în apropierea lui.

Cât timp dureaza pâna când MagnoFuel® va face diferenţa la kilometraj?

În general deţinătorul unui dispozitiv MagnoFuel®va observa o diferenţă aproape imediat după montare. Numărul de kilometri parcurşi cu MagnoFuel®montat poate fluctua în timpul perioadei de stabilizare (aproximativ 3000 km). Timpul de stabilizare depinde în mare măsură de obiceiurile de condus.

Trebuie să folosesc un combustibil premium deoarece motorul meu bate şi ţiuie. Folosind  MagnoFuel®

motorul meu va înceta să mai scoată sunete?

Dacă motorul scoate zgomote ciudate atunci ar trebui să duceţi maşina la service înainte de a monta MagnoFuel®.

Are nevoie MagnoFuel® de întreţinere, deoarece în compartimentul motorului este umezeală?

Nu. Nu este nevoie de întreţinere deoarece carcasa e formata dintr-un material foarte rezistent şi pe de altă parte magneţii nu ruginesc din cauza compoziţiei specifice. Se pot curăţa cu un detergent obişnuit, dar la fel ca la majoritatea pieselor din cauciuc sau plastic, nu folosiţi chimicale.

Cât dureaza montarea dispozitivului MagnoFuel®? Trebuie să opresc bateria maşinii pe durata instalării?

Daca furtunul de alimentare către carburator sau pompa de injectie este uşor accesibil, fixarea dispozitivului pe furtun nu ar trebui să ia mai mult de câteva minute. Chiar dacă MagnoFuel®se montează ulterior şi nu în fabrică, este indicat să opriţi bateria maşinii ca de fiecare dată când lucraţi la motor.

Pot să folosesc MagnoFuel® la maşina nouă dacă vând maşina veche?

Da. Tot ce trebuie să faceţi este să demontaţi dispozitivul de pe maşina veche şi să-l fixaţi în noua maşină folosind un set nou de cleme de prindere din plastic.Galerie de imaginiUltimele noutati

Newsletter

Doresti sa afli ultimele noutati in domeniu?
Inscriete acum gratuit la newsletter-ul Magno Fuel.

E-mail:
Abonare
Dezabonare
Magazin de ecologie